Miksi ohjelmaan kannattaa liittyä?

Koe juuri sinulle suunnitellun painonpudotusohjelman uskomattomat hyödyt.

Neuvoja ja tukea asiantuntijoilta ympäri vuorokauden

Rekisteröidy ohjelmaan henkilökohtaisella koodillasi. Koodin saat bodykey™-pakkaukseen sisältyvästä geenitestipakkauksesta. Saat elinikäisen ja rajoittamattoman käyttöoikeuden Online bodykey -valmentajaasi, josta saat apua ravitsemusalan ja liikunnan asiantuntijoilta. Palvelu sisältää myös seuranta- ja mittaustyökaluja, joista on apua matkan varrella. Henkilökohtaiselta sivultasi löydät jatkuvasti päivittyvän, sinulle räätälöidyn ruokavalio- ja liikuntasuunnitelmasi, joka auttaa sinua pysymään motivoituneenaa ja seuraamaan painonpudotuksesi edistymistä ja liikuntatavoitteidesi saavuttamista.

ennen
2.10.2013
jälkeen
8.1.2014

Beata Cudzik (Puola)

Pudotti 3,9 kiloa 14 viikossa

"bodykey by NUTRIWAY™ -ohjelma auttoi minua pudottamaan hieman painoa mutta ennen kaikkea pienentämään vyötäröäni – 16 cm 12 viikossa. Geenitesti auttoi minua ymmärtämään, miksi en onnistunut laihtumaan lukuisista laihdutuskuureista huolimatta. Tärkeintä bodykey by NUTRIWAY -ohjelmassa on, että siinä saa syödä, mitä haluaa, ja Online bodykey -valmentaja valvoo ruokavaliota. Se on auttanut minua suunnittelemaan ja valmistamaan tasapainoista, maistuvaa ja terveellistä ruokaa koko perheelle. Kolmessa kuukaudessa kehittyivät uudet ruokailutottumukset ja opin ymmärtämään elimistöäni paremmin. Seuraavina kuukausina olin lomalla ja osallistuin juhliin, söin ulkona enkä pystynyt laskemaan kaloreita. Jojoilua painon kanssa ei kuitenkaan tapahtunut: senttejä tai kiloja ei tullut takaisin. Pääsen milloin tahansa jatkamaan painonpudotusta sekä tutkijoiden ja ravitsemusasiantuntijoiden kehittämää ruokavaliota Online bodykey -valmentajani ansiosta. bodykeyn ansiosta pystyin vaihtamaan vaatekaappini sisällön koosta 44 peräti kokoon 40. Ohjelma on auttanut minua saavuttamaan tavoitteeni – saamaan lisää voimaa ja energiaa! Jäljellä on enää yksi tavoite: vaatekoko 38! Tiedän, että monilla muillakin ihmisillä on sama ongelma kuin minulla oli ennen – he eivät pysty pudottamaan painoa. Nyt he pystyvät saavuttamaan tavoitteensa bodykey by NUTRIWAY -ohjelman, geenitestin ja henkilökohtaisen ruokavalio- ja liikuntasuunnitelman avulla joutumatta tekemään uhrauksia."

lue lisää

Tietoa ja työkaluja

Rekisteröidyttyäsi ohjelmaan saat käyttöösi myös muita käytännön työkaluja ja tietolähteitä. Voit hyödyntää verkossa esimerkiksi aterioiden suunnittelupalvelua, jonka tuhansia reseptejä voit sisällyttää ruokavalioosi, tuotesivua, josta voit ostaa suositeltuja tuotteita näppärästi lisäämällä ne Amway Online -ostoskoriisi, ja vinkkejä siitä, miten ravintoloissa ruokailu onnistuu ohjelman aikana. Voit myös lukea bodykey by NUTRIWAY™ -lehteä, jonka artikkeleista saat hyödyllistä tietoa ja uutta intoa.

bodykey by NUTRIWAY™ -liikuntaohjelma

Liikunta on olennainen osa painonpudotusmatkaasi. Siksi saatkin bodykey™-ohjelmassa yksilöllisen liikuntasuunnitelman, joka on räätälöity juuri sinulle ja sinun kunnollesi, mieltymyksillesi ja perimääsi sopivaksi. bodykey by NUTRIWAY -ohjelma auttaa sinua noudattamaan suunnitelmaasi muistuttaen sinua tarvittaessa ponnistelemaan enemmän ja palkiten sinua hyvästä työstä. Voit tehostaa liikuntaohjelmaasi ja ylläpitää motivaatiotasi myös hauskoilla ja vuorovaikutteisilla treenivideoilla. Selkeillä videoillamme sinua opastavat liikunnan ammattilaiset.