Kirjaudu sisään
Tuotteemme

Tuotteemme

ruokavalioprofiilien ruokia

Varta vasten ohjelmaa varten kehitetyt bodykey™-tuotteet ovat tärkeä osa bodykey by NUTRIWAY™ -ohjelmaa. Voit täydentää suunnitelmaasi erilaisilla laadukkailla pika-aterioilla, ateriankorvikkeilla, teellä ja ravintolisillä, jotka ovat käteviä, herkullisia ja terveellisiä. Voit nauttia niitä missä ja milloin tahansa. Tuotteet on kehitetty Nutrilite Health Instituten tiukkojen ohjeiden mukaisesti. Voit siis luottaa siihen, että tuotteet sisältävät ainoastaan Nutrilite Health Instituten hyväksymiä makeutusaineita eivätkä lainkaan keinotekoisia väriaineita. Lisätietoja tuotteista on saatavilla osoitteessa www.amway.fi.

bodykey™-pika-ateriat, ateriankorvikkeet ja juomat

Pirtelöt   

Saat helpon pika-aterian mihin aikaan päivästä tahansa sekoittamalla vanilja- tai suklaapirtelösekoituksen kevytmaitoon bodykey Shaker -sekoittimella. Herkullinen juoma auttaa sinua noudattamaan suunnitelmaasi. Lisätietoja on saatavilla osoitteessa www.amway.fi.

Patukat   

Uudet bodykey by NUTRIWAY -ateriankorvikepatukat ovat helppo ja tehokas tapa korvata 1–2 ateriaa päivittäin sekä saavuttaa painonhallinnan ja terveellisen elämäntavan tavoitteet. Herkulliset Tumman suklaan ja Trooppisten hedelmien makuiset bodykey by NUTRIWAY -ateriankorvikepatukat ovat ravintoainesisällöltään tasapainotettuja ja saatavilla kätevässä annoskoossa. Voit siis nauttia painonhallintapolkusi jokaisesta askeleesta siellä missä liikut päivän mittaan. Sopii kaikkien bodykey by NUTRIWAY -ruokavaliotyyppien kanssa ja on täynnä luonnollisia ainesosia, vitamiineja ja kivennäisaineita. Ateriankorvikepatukat ovat ihanteellinen tapa saavuttaa oma ihanteellinen itsesi. Lisätietoja on saatavilla osoitteessa www.amway.fi.

Tee

Riittävä nesteytys unohtuu usein painonhallinnassa. Juuri siksi kehitimme bodykey-yrttiteen, jossa on sitruunaruohoa, vihreää teetä ja nokkosta. Tee on rentouttava tapa varmistaa, että juot päivän aikana riittävästi vettä ja saat oikeanlaisia kasvipohjaisia ravintoaineita ja antioksidantteja, jotka auttavat sinua pudottamaan painoa. Lisätietoja on saatavilla osoitteessa www.amway.fi.

Suositellut täydentävät tuotteet

NUTRIWAY™ Appetite Controller

NUTRIWAY™ Appetite Controller voi auttaa ottamaan painonhallinnan haltuun ja torjumaan ylensyömistä. Vatsassa Appetite Controller sitoo vettä ja muuttuu geeliksi, joka täyttää mahalaukun osittain. Se saa aikaan kylläisyyden tunteen ja auttaa hallitsemaan annoskokoja. Tuotteen salaisuus on sen luonnollinen ainesosa glukomannaani, joka on konjakjuuresta saatava luonnollinen ravintokuitu. Appetite Controller sopii kaikkiin ruokavalioihin, ja sitä suositellaan bodykey by NUTRIWAY™ -ohjelmaa noudattaville.

Ruokavalioprofiilistasi riippuen voit yhdistää siihen Natural Fat Reducer- tai Natural Carb Reducer -tabletit.

Suositellut NUTRIWAY™-ravintolisät

NUTRIWAY-tuotemerkki tarjoaa sinulle ja perheellesi laajan valikoiman ravintolisiä ja muita ateriatuotteita, jotka on kehitetty edistämään hyvinvointia ja vastaamaan kaikenikäisten ravintotarpeisiin. Kaikki NUTRIWAY-tuotteet valmistetaan laadukkaista kasvitiivisteistä, jotka ovat peräisin kestäviä viljelytapoja käyttäen tuotetuista kasveista. Tuotteet perustuvat laajaan tutkimustyöhön, jonka avulla on pyritty löytämään tehokkaat ravinto- ja valmistusaineiden yhdistelmät. Kaiken taustalla ovat Nutrilite Health Instituten todistetusti pätevät tutkimustulokset.

Jos et ehdi nauttia säännöllisesti tasapainoisia aterioita, suosittelemme, että täydennät ruokavaliotasi monivitamiini- ja monikivennäisaineravintolisällä ja muilla tärkeillä ravintoaineilla, jotka paikkaavat mahdollisia ravintoainepuutoksia ja lisäävät ravintoaineiden saantia.

Voit lukea lisää NUTRIWAY-tuotteista ja niiden tilaamisesta www.amway.fi. Ohjesivulta sinut ohjataan verkkosivustoon, josta voit tilata NUTRIWAY-tuotteita.