Kirjaudu sisään

Ohjelmaan liittyminen

Minulla on bodykey™-pakkaus

Jos olet jo hankkinut bodykey-pakkauksen, sinulla on kaikki, mitä tarvitset päästäksesi alkuun. Rekisteröidy ohjelmaan rekisteröitymissivulla. Anna sivulla bodykey-pakkaukseesi sisältyvässä geenitestissä oleva henkilökohtainen koodisi. Tämän jälkeen voit suorittaa rekisteröitymisen loppuun. Saat vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Viesti sisältää vahvistuslinkin. Napsauta linkkiä ja kirjaudu Online bodykey -valmentajani -sivulle rekisteröitymislomakkeessa antamallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Minulla ei ole bodykey™-pakkausta

Jos et ole vielä hankkinut bodykey-pakkausta, mene osoitteeseen Amway.fi. Rekisteröidy sivulla uudeksi Amwayn asiakkaaksi. Saat neuvoja siitä, miten löydät omalla alueellasi toimivan Amwayn Liikkeenharjoittajan, joka auttaa sinua tilaamaan bodykey-pakkauksen.

Amwayn Liikkeenharjoittajaksi ryhtyminen

Amwayn Liikkeenharjoittajaksi ryhtyminen on erinomainen mahdollisuus ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Kun aloitat oman liiketoimintasi Amwayn huipputuotteilla, voit ansaita merkittäviä sivu- tai päätuloja ja nauttia työn joustavuudesta: voit työskennellä omilla ehdoillasi ja omaan tahtiisi. Autamme Amwayn Liikkeenharjoittajia saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa tukemalla heitä koulutuksen, mentoroinnin ja markkinointimateriaalien avulla.

Lisätietoa Amwayn liiketoimintamahdollisuuksista ja palkkiojärjestelmästä on saatavilla Amwayn sivustolla.