Kirjaudu sisään
Miten ohjelma toimii?

Miten bodykey by NUTRIWAY™ -painonpudotusohjelma toimii?

Selvitä kehosi todelliset painonpudotusmahdollisuudet. bodykey by NUTRIWAY -ohjelmassa on helppo päästä alkuun. Kerromme miten.

Voinko osallistua?

Painoindeksi on luku, jonka avulla määritetään, onko painosi terveellisissä lukemissa suhteessa pituuteesi. Painoindeksisi auttaa meitä selvittämään, voitko osallistua bodykey by NUTRIWAY™ -ohjelmaan ja onko sinun syytä keskustella lääkärisi kanssa ennen ohjelman aloittamista. Se voi olla tarpeen, jos painoindeksisi on yli 30. Voit laskea painoindeksisi helppokäyttöisellä laskurilla.

Alaikäiset eivät voi osallistua bodykey by NUTRIWAY -ohjelmaan. Terveyssyistä bodykey by NUTRIWAY -ohjelmaan eivät voi osallistua myöskään raskaana olevat tai imettävät äidit paitsi, jos heillä on lääkärin lupa, eivätkä henkilöt, joiden painoindeksi on alle 18,5.

Jos olet jo hankkinut bodykey™-pakkauksen, ota yhteyttä Amwayn Liikkeenharjoittajaasi keskustellaksesi tuotteen palauttamisesta tai vahvistaaksesi, että sinulla on lääkärin antama lupa.

Huomaathan myös, ettei bodykey by NUTRIWAY -ohjelmaa ole tarkoitettu sairauksien tai lääketieteellisten vaivojen hoitamiseen tai parantamiseen, eikä ohjelmassa siten valitettavasti voida ottaa huomioon ruoka-aineallergioita. Koska allergiat ovat hyvin moninaisia, ohjelman ruokavaliossa ei voida ottaa huomioon kaikkia eri allergioita. Kannustammekin osallistujia hyödyntämään valmentajan ruokavalio-osiossa antamia vinkkejä ruoka-aineiden korvaamisesta toisilla ja tutustumaan bodykey-tuotteiden ainesosaluetteloihin ennen käyttöä.

Geenitesti

Tieteellisessä tutkimuksessa, kuten kaksosten perhetutkimuksessa (Robitaille, 2003) on osoitettu, että DNA sisältää tietoa siitä, miten keho reagoi erilaiseen ravintoon ja liikuntaan. Huipputason geenitestimme on tärkeä osa
bodykey by NUTRIWAY™ -ohjelmaa. Testi antaa tietoa geeniperimästäsi ja auttaa meitä laatimaan sinulle mahdollisimman tehokkaan painonpudotussuunnitelman. Geenitestipakkauksessa on selkeät ohjeet, joissa kerrotaan, miten DNA-näyte otetaan ja miten se lähetetään yhteistyökumppanimme laboratorioon pakkauksessa ilmoitettuun osoitteeseen.

Tee oma suunnitelma

Henkilökohtaisten mieltymystesi, tapojesi ja asenteidesi ymmärtäminen auttaa meitä hahmottamaan elämäntapaasi. Joukko päteviä esimerkiksi ravitsemusalan ja liikunnan asiantuntijoita on kehittänyt Tee oma suunnitelma -suunnittelutyökalun oppiakseen tuntemaan sinut. Anna meille lomakkeessa pyydetyt tiedot. Niiden perusteella asiantuntijat laativat suunnitelman, joka vastaa sinun tarpeitasi ja mieltymyksiäsi ja perustuu ruokiin ja liikuntamuotoihin, joista pidät. Mitä paremmin suunnitelma istuu omaan elämäntapaasi, sitä helpompi sitä on noudattaa. Helposti noudatettavat rutiinit tekevät ohjelmasta tehokkaan ja auttavat sinua onnistumaan mahdollisimman hyvin.

Sinun geeniesi ja mieltymystesi yhdistelmä

Kun geenitestisi tulokset ovat valmiit, painonpudotukseen erikoistuneet asiantuntijamme yhdistävät ne Tee oma suunnitelma -sivulla antamaasi tietoihin. Tulokset muodostavat yhdessä perustan sinulle sopivan räätälöidyn ruokavalio- ja liikuntasuunnitelman laatimiselle. Suunnitelmaasi säädetään sinun kehosi yksilöllisen toimintatavan mukaan ja siinä huomioidaan myös omat mieltymyksesi. Siksi suunnitelma on helppo sovittaa omaan arkeesi.

Ohjelman asiantuntijat

bodykey by NUTRIWAY™ -ohjelman kehittämisestä on vastannut joukko eri alojen asiantuntijoita, jotta sinä voisit hyötyä uusimmista tieteeseen perustuvista painonpudotusratkaisuista.

Asiantuntijaryhmään kuuluu ravitsemustieteilijöitä, urheilun ja liikunnan tutkijoita sekä behavioristisen psykologian asiantuntijoita. Heillä on kokemusta ja tietoa useilta eri aloilta:

  • tutkintoja ravitsemusneuvonnasta
  • kokemusta eri alojen opetus- ja tutkimustyöstä, kuten painonpudotuksen henkisestä tukemisesta
  • kokemusta kuluttajaneuvonnasta
  • eri alojen koulutuslupia, kuten aerobisen harjoittelun tai kuntoutuksen aloilla
  • kokemusta progressiivista lihasrentoutusta ja stressinhallintaa koskevasta valmennuksesta.

Menestystekijät:
Asiantuntijamme ovat jo yli 13 vuoden ajan keskittyneet sekä tieteellisen tiedon ja teknologian hyödyntämiseen että käyttäjien ymmärtämiseen ja myötätuntoon heitä kohtaan.

Sen lisäksi, että asiantuntijamme työskentelevät bodykey by NUTRIWAY -ohjelmassa, he toimivat neuvonantajina maailman johtaville lääkeyhtiöille, vakuutusyhtiöille, elintarvikkeiden tuottajille ja ruokakauppaketjuille auttaakseen ihmisiä syömään ja elämään terveellisemmin.

Lähdeluettelo

Robitaille. (2003). The PPAR-gamma P12A polymorphism modulates the relationship between dietary fat intake and components of the metabolic sydrome: results from the Quebec Family Study. Clin Genet, 109–116. Palaa viitteeseen