Geenitesti

Geenitesti
Selvitä kehosi mahdollisuudet

Katso video


Uusi ja innostava väline painonpudotukseen

Tutkijat ovat todenneet, että se, miten keho reagoi ravintoon ja urheiluun, riippuu voimakkaasti DNA:sta. Nyt tiedetään, että yksilölliset geeniyhdistelmät määrittelevät sen, miten keho säätelee painoaan.

bodykey-geenitesti analysoi yksilöllistä geenikokoonpanoasi ja paljastaa tärkeää tietoa, jonka perusteella voimme määritellä sinulle parhaan ruokavalion ja fyysisen liikuntamuodon, joiden avulla painosi putoaa. Omia testituloksiasi käytetään siten sinulle henkilökohtaisen ruokavalio- ja liikuntasuunnitelman suunnittelussa.

Yllä olevalta videolta löydät lisätietoja laadukkaasta geenitestiä, jota käytetään jokaisen yksilöllisen bodykey-ohjelman laatimiseen.

Lue lisää >>

Geeneillä on olennainen osa painonsäätelyssä

Ylipaino ja liikalihavuus lisääntyvät kaikkialla maailmassa. Niiden seuraukset terveydelle ovat syynä siihen, että maailmanlaajuisesti on alettu etsiä ilmiölle syitä ja ratkaisuja. Uusin näyttö vahvistaa sen, että painon nousua ja pudottamista ei voida enää pitää yksinkertaisena saatujen kalorien ja kulutettujen kalorien erotuksena. Sen sijaan monet tekijät, kuten esim. yksilöllinen geenikokoonpano, vaikuttavat painonhallinnassa. Ihmisen perimä sisältää tuhansia geenejä, joista yhteensä neljän geenin muodostamien viiden geeniyhdistelmän on todettu vaikuttavan kehon painoon. Lisätietoja kyseisistä geeneistä löytyy artikkelista "Painonhallintaa geeneihin perustuvalla ruokavaliolla".

Helppo, tarkka ja luottamuksellinen

Näytteen ottaminen on helppoa ja sen voi tehdä kotona käyttämällä geenitestiä, joka kuuluu bodykey-pakkaukseen. Sinun tarvitsee vain postittaa näyte ja ISO-sertifioitu laboratorio Itävallassa huolehtii lopusta. Laboratoriomme toimii korkeimpien laatustandardien mukaisesti noudattaen ehdotonta luottamuksellisuutta ja takaa täsmälliset testitulokset sekä turvallisen käsittelyn. Kaikki biologiset näytteet tuhotaan analyysin jälkeen.

Vain sinulla on pääsy geneettisiin testituloksiisi henkilökohtaisen Online bodykey -valmentajasi avulla. Tulokset antavat sinulle tietoa kahdesta geneettisestä tekijästä: minkälainen on ruokavaliosi ideaalinen rasva- ja hiilihydraattikoostumus kehosi kannalta sekä siitä, mihin liikuntamuotoon kehosi reagoi parhaiten.

Tässä esimerkki laboratorioraportista >>