Kirjaudu sisään
Tietoa bodykeystä

Tietoa bodykey™-ohjelmasta

Räätälöity, edistynyt painonpudotusohjelma, jonka taustalla on ravitsemustiede.

SINÄ olet ratkaisu painonpudotukseesi!

bodykey™-ohjelmassa on kyse sinusta. Paitsi että ohjelmassa huomioidaan sinun toiveesi ja tavoitteesi, se perustuu sinun geeniperimääsi, yksilölliseen elämäntapaasi ja mieltymyksiisi. Koska kaikki ihmiset ovat erilaisia, myös painonpudotusohjelmien on heijastettava ihmisten välisiä eroja. Ohjelman räätälöinti perustuu asiantuntijoidemme kehittämään geenitestiin ja Tee oma suunnitelma -työkaluun. bodykey by NUTRIWAY™ -ohjelmassa hyödynnetään sinusta, elämästäsi ja geeneistäsi kerättyjä tietoja, joiden avulla pyritään varmistamaan, että saavutat ihanteellisen painosi ja pysyt siinä.


Lataa bodykey-esite tästä

Asiantuntijamme ja Nutrilite Health Institute (NHI)

Nutrilite Health Instituten Center for Optimal Health -keskus työllistää maailmanlaajuisen joukon asiantuntijoita, jotka pyrkivät tutkimuksen, koulutuksen ja käytännön ratkaisujen avulla auttamaan ihmisiä voimaan paremmin. Tutkimuslaitoksen erikoistuminen ja osaaminen perustuvat 70 vuoden kokemukseen kasvipohjaisten ravintoaineiden tutkimuksesta ja edistyneiden kasvipohjaisten ravintolisien kehittämisestä ja tuotannosta. Tutkimuslaitoksen ruokavalio-ohjeet eivät perustu trendeihin tai muotivillityksiin vaan ajan myötä hyviksi osoittautuneisiin ravitsemusperiaatteisiin. NHI:n pitkän aikavälin tavoitteena on kokonaisvaltaisen terveyden saavuttaminen ymmärtämällä luontoa ja kehittämällä tieteellistä tutkimusta.

NHI:n kanssa työskentelevät tutkijat, ravitsemusasiantuntijat ja hyvinvointivalmentajat ovat perehtyneet ravitsemusta ja painonpudotusta koskevaan tieteeseen ja ovat soveltaneet samoja periaatteita ja ruokavalio-ohjeita bodykey by NUTRIWAY™ -ohjelmassa. Kaikki ohjelman osa-alueet noudattavat tarkasti näitä ohjeita.

bodykey™-pika-ateriat ja NUTRIWAY™-ravintolisät

ruokavalioprofiilien ruokia

bodykey by NUTRIWAY™ -ohjelmaan sisältyy erilaisia pika-aterioita, erikoistuotteita, ravintolisiä ja yrttitee, joiden optimaaliset ravintosisällöt auttavat sinua onnistumaan painonpudotuksessa pitkällä aikavälillä. Kaikki tuotteet noudattavat Nutrilite Health Instituten tiukkoja tuotteille asettamia vaatimuksia.

bodykey-tuotteet ovat laadukkaita ja käteviä ja tuovat vaihtelua ruokavalioon. Ne ovat olennainen osa kokonaisvaltaista suunnitelmaa.

Lue lisää NUTRIWAYsta, joka on maailman johtava vitamiinien ja ravintolisien tuotemerkki (Euromonitor International Ltd, 2013).

Lähdeluettelo

Euromonitor International Ltd.; Vitamiinit ja ravintolisät, Maailman vähittäismyyntiarvo, 2013 Palaa viitteeseen