Saavuta ihanteellinen itsesi?
Kyllä!

uudet
ateriankorvikepatukat

Lue lisää
Hallitse ruokailutapojasi!

TORJU YLENSYÖNTI
Hillitse ruokahaluasi NUTRIWAY™
Appetite Controller-ravintolisällä!

Lue lisää

Uutiset

Selätä nälkä keitoilla!

 

Kyllä ennen vanhaan tiedettiin: keitto on hyväksi paitsi sielulle myös ruumiille.

Saatko riittävästi nestettä?

Saatko riittävästi nestettä?
Uudella nesteensaannin arviointityökalullamme päivittäiseen tavoitteeseen pääseminen on entistä helpompaa!

Selvitä asia heti
Katso video

Sinussa on voimaa!
Jäsenet kaikkialla maailmassa käyttävät bodykey by NUTRIWAYta saavuttaakseen parhaansa sekä vapaa-ajalla että työssä.

Katso video
protected world wide web

Päivitetty tietosuojaseloste
Olemme päivittäneet tietosuojaselosteen, jossa kerromme henkilötietojesi ja evästeiden käytöstä.

Lue lisää

Me kaikki olemme erilaisia.
Laadimme juuri sinulle sopivan suunnitelman.

Lue lisää

Rekisteröidy nyt

Rekisteröityminen on helppoa. Saadaksesi käyttöösi Online bodykey™ -valmentajasi sinun tarvitsee vain antaa bodykey-pakkaukseen sisältyvässä geenitestipakkauksessa oleva henkilökohtainen näytekoodisi.
Löydät henkilökohtaisen koodisi bodykey-pakkauksessa olevasta geenitestipakkauksesta.
Antamasi henkilökohtainen näytekoodi ei ole oikein. Tarkista koodi ja yritä uudelleen.### placeholer for a server message ###
Valitse käyttäjätunnus, jolla haluat tunnistautua bodykey by NUTRIWAY™ -ohjelmassa. Käyttäjätunnuksessa on oltava vähintään 6 merkkiä. Tunnuksessa voi olla enintään 25 merkkiä, ja se voi sisältää mitä tahansa numeroita ja kirjaimia.
Käyttäjätunnuksessa on oltava vähintään 6 ja enintään 25 merkkiä. Ole hyvä ja valitse jokin toinen käyttäjätunnus.### placeholer for a server message ###

Etkö ole vielä hankkinut bodykey-pakkausta?


Tuotteemme

bodykeyn pika-ateriat ovat oiva apu painonpudotusmatkallasi.
Lue lisää >>Painoindeksilaskuri

Aloita laskemalla painoindeksisi tällä helppokäyttöisellä laskurilla. Painoindeksin avulla saat selville, voitko osallistua ohjelmaan.
Lue lisää >>

Ohjelmaan liittyminen

Rekisteröidy nyt, niin saat käyttöösi oman Online bodykey -valmentajasi eli painonpudotusta koskevan tietolähteen, jota voit käyttää ympäri vuorokauden. Rekisteröityminen on helppoa. Tarvitset vain bodykey-pakkauksessasi olevan henkilökohtaisen näytekoodisi. Eikö sinulla vielä ole pakkausta?
Lue lisää >>Tietoa bodykey by NUTRIWAY™ -ohjelmasta

Etsitkö uutta, tehokasta tapaa pudottaa painoa? Haluatko näyttää hyvältä mutta myös voida hyvin? Oletko kokeillut erilaisia laihdutuskuureja saavuttamatta tuloksia?

Viimeinkin voimme esitellä painonpudotusohjelman, jonka avulla voit saavuttaa ruokavalio- ja liikuntatavoitteesi ja päästä parempaan kuntoon. bodykey by NUTRIWAY on aidosti erilainen ja tehokas painonpudotusohjelma, sillä se perustuu sinun yksilölliseen elämäntapaasi ja geeniperimääsi. Siksi ohjelma on hyvin tehokas keino pudottaa painoa ja voida paremmin.

bodykey by NUTRIWAY -ohjelman aluksi teet geenitestin. Geenitestin tuloksia käsitellään salassa ja turvallisesti, ja ne ovat täysin luottamuksellisia. Testin jälkeen vastaat elintapojasi, kuntoasi ja ruokamieltymyksiäsi koskeviin kysymyksiin.

Tietojen avulla bodykey by NUTRIWAYn asiantuntijat laativat sinulle henkilökohtaisen ruokavalio- ja liikuntasuunnitelman, joka on räätälöity sinun tarpeisiisi ja mieltymyksiisi. Koska suunnitelma on täysin mukautettu sinun henkilökohtaisiin mieltymyksiisi, nautit sinulle ruokavaliosuunnitelmassasi suositelluista resepteistä ja aterioista ja voit pudottaa painoasi tehokkaasti.

Myös liikuntasuunnitelmasi on räätälöity geenitestisi ja oman kuntotasosi mukaan. Suunnitelma sisältää liikuntamuotoja, joista pidät, mikä kannustaa sinua liikkumaan riittävästi ja auttaa sinua saavuttamaan tavoitepainosi. Painonpudotusmatkasi aikana saat tukea Online bodykey™ -valmentajaltasi, joka kannustaa sinua ja auttaa sinua noudattamaan ruokavalio- ja liikuntasuunnitelmaasi.

Painonpudotuksen jälkeen on aivan yhtä tärkeää pitää liikakilot poissa myös pitkällä aikavälillä. Siksi bodykey by NUTRIWAY -ohjelmassa keskitytäänkin myös painonhallintaan. Heitä siis hyvästit painon jojoilulle – bodykey by NUTRIWAY -ohjelman avulla saavutat tavoitepainosi ja saat pysyviä tuloksia.

Ohjelmaa varten kehitetyt bodykey-tuotteet ovat myös tärkeä osa ruokavaliota. Ruokavaliosuunnitelmasi mukaisesti voit päivittäin korvata jonkin tavallisista aterioistasi valitsemallasi pirtelöllä, keitolla tai patukalla. Ateriat ovat paitsi käteviä ja helppoja valmistaa myös erittäin maukkaita. Suosittelemme sinulle myös sinulle sopivia erikoistuotteita ja ravintolisiä, jotka tehostavat ja tukevat painonpudotusta.

bodykey by NUTRIWAY -ohjelman kehittämisestä on vastannut joukko tutkijoita, ravitsemusasiantuntijoita ja hyvinvointivalmentajia yhdessä Nutrilite Health Instituten ja Amwayn kanssa. Asiantuntijoillamme on runsaasti tietoa ja kokemusta ruokavalioihin, liikuntaan, terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. He kannustavat sinua koko painonpudotusmatkasi ajan ja ovat sitoutuneet auttamaan sinua painonhallinnassa myös pitkällä aikavälillä. Älä enää mieti! Rekisteröidy ja aloita bodykey by NUTRIWAY -ohjelma. Olet vain muutaman askeleen päässä tavoitepainosi saavuttamisesta.

Lisätietoa Amwaysta ja sen tuotevalikoimasta saat osoitteesta http://www.amway.fi.